Szabad Szoftver Konferencia és Kiállítás 2011, Budapest

2011. november 12., Budapest, Infopark, BME Informatikai épülete

A résztvétel a látogatók számára ingyenes volt, de regisztrációhoz kötött

Friss: Kikerültek az előadások videói és a konferencia kiadvány.

Az FSF.hu Alapítvány 2011-ben újra megrendezte a Szabad Szoftver Konferenciát és Kiállítást Budapesten.

A rendezvény Budapesten, a BME épületében, az Infoparkban került megrendezésre, 2011. november 12-én. A konferencia reggel kilenc órától délután negyed hatig tartott. Előadói szekciói és a kiállítás párhuzamosan zajlottak, így minden látogató találhatott számára érdekes előadásokat, megfelelő elfoglaltságot.

A helyszínen ingyenesen lehetett parkolni, szombaton nem is volt túl sok autó, így a hallgatók kényelmesen meg tudtak állni.

A konferencia kiemelt előadói

Kadlecsik József, a Linux kernel csomagszűrő alrendszerének, a netfilter-nek egyik vezető fejlesztője, Tímár András, a Firefox és a LibreOffice magyar honosításának lelke és a LibreOffice Engineering Steering Comittee tagja, valamint Torma László (Toros), a hazai Ubuntu közösség egyik vezéralakja, fáradhatatlan blogger és szervező. Ők választották a jelentkező előadók közül azokat, akik érdekes és hasznos előadásokat tartottak.

A konferenciára Magyarország legjobb előadóit, kiállítóként pedig minél több szabad szoftverekkel foglalkozó civil, szakmai szervezeteket valamint cégeket hívtuk meg. A részvétel látogatók számára ingyenes volt, de regisztrációhoz kötött. Az előadások anyagából konferenciakiadvány készült, ezt itt lehet letölteni.

Üdvözlettel:

Konferenciaszervező csapat, FSF.hu Alapítvány